h

We are proud to introduce Mintus, a simply ideal vessel for showing all your creative endeavors.

Instagram

OKtiimi

  -  OKtiimi

Heini

Moikka ja terkut OK-tiimistä!
Olen Heini ja vastaan OK-hankkeesta kokonaisuudessaan. Työn lisäksi arkeeni kuuluu kaksi aktiivista poikaa ja elämä on sellaista tasaista hyvää härdelliä työn, koulujen ja harrastusten välillä. Elämä on tuonut eteen monia vastoinkäymisiä ja niiden myötä syntyi toive päästä auttamaan muita omien kokemusten sekä ammatillisen osaamisen myötä. Pääsin kouluttautumaan aikuisiällä sosionomiksi ja nyt saan tehdä työtä asiakkaiden parissa ja samalla kehittää palveluita entistä paremmiksi.

Eeva

Olen Eeva ja toimin koordinaattorina OK-tiimissä.

Olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti ja elämässäni on tullut eteen kaikenlaista, myös vanhemmuuden kautta. Monesta hankalastakin tilanteesta olen selviytynyt niin ammattilaisten kuin vertaistuen voimin. Uskon, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus. On ihanaa saada tehdä nyt töitä MLL:ssa kehittäen toimintaa ja tukea  vanhemmuuden monimutkaisesta labyrintissa. Tässä työssä oppii uutta ja saa olla vuorovaikutuksessa tosi erilaisten ihmisten kanssa. Se on upeaa!

Tina

Tina, hankkeen moderaattori tässä moikka! Vastaan hankkeen viestinnästä ja toimin Turun seudun Mamien vapaaehtoistiimin tukena. Opiskelen töiden ohella HUMAK:ssa yhteisöpedagogiksi. Turun seudun Mamien myötä vahvistui halu kehittää palveluita lapsiperheille kuten myös halu auttaa ja tukea perheitä niin ammatillisen osamisen kuin omien kokemustenkin kautta. Perustin 2014 Turun seudun Mamit, jottei yhdenkään äidin tarvitsisi enää olla yksin. Vanhemmuudessa ja sen myötä kaikissa elämän käänteissä mitä vain voi tapahtua, eikä meistä kenenkään tarvitse selvitä pienistä tai suurista mutkista yksin. Yhdessä toinen toisiamme tukien on sitä paitsi paljon hauskempaakin. Vapaa-ajallani touhuan perheeni kanssa.