h

We are proud to introduce Mintus, a simply ideal vessel for showing all your creative endeavors.

Instagram

Haluatko auttaa?

Vapaaehtoiset kokemusvertaiset

Jakamalla oman tarinasi, voit auttaa muita.

Koulutukseen otetaan mukaan kaikenlaisia vanhempia. Osalla voi olla vaikeitakin elämänkokemuksia, mutta se ei ole edellytys.  Kaikenlaiset tarinat ja kokemukset ovat tervetulleita. 

Vertaistuellisen tukityön lisäksi kokemusvertaiset voivat käydä kertomassa omaa tarinaansa erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä seminaareissa. 

Ole jollekulle se, jota olisit itse aikoinaan tarvinnut!

Seuraava koulutus TOUKOKUUSSA 2021 

Otetaan koppi-hankkeen KOKEMUSvertainen-koulutus toteutuu toukokuussa 2021. Koulutukseen toivotaan mukaan kaikenlaisia vanhempia. Osalla voi olla vaikeitakin elämänkokemuksia, mutta se ei ole edellytys. Kaikenlaiset elämäntarinat ja kokemukset ovat tervetulleita.

Koulutetut kokemusvertaiset voivat toimia ryhmänvetäjinä, vapaaehtoisina tai yksilön tukena samankaltaisessa tilanteessa.
Lisäksi kokemusvertaiset voivat käydä kertomassa omaa tarinaansa eri tilaisuuksissa.

Koulutuksen aikataulu (ilmoitamme toteutustavan myöhemmin).
ti 11.5. klo 18-20
ma 17.5. klo 18-20
la 22.5. klo 9-15

Koulutus on 12h laajuinen ja sisältää lisäksi välitehtäviä. . Maksuton lastenhoito järjestetään koulutuksen ajaksi, jos koulutus toteutuu Perhetalo Heidekenillä livenä.

Kokemusvertaisten koulutus on MAKSUTON eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään keskustelu, jossa sovitaan jatkosta.

Kysy rohkeasti lisää tai ilmoittaudu mukaan 20.4.2021 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Eeva Roisko, eeva.roisko@mll.fi

Liity MLL:n kasvavaan
vapaaehtoistyöjoukkoon!

Vapaaehtoistyö MLL:ssa antaa paljon: uusia ystäviä, onnistumisia, verkostoja ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Ennen kaikkea tehdessäsi vapaaehtoistyötä MLL:ssa hankit samalla itsellesi osaamista ja taitoja, joista on sinulle hyötyä myös työelämässä. Esimerkiksi MLL:n paikallisyhdistyksessä toimimalla opit samoja taitoja, joita vaikkapa tapahtumatuottajat, yhteisömanagerit, tiedottajat ja tiiminvetäjät käyttävät työssään päivittäin. Lisäksi voit vapaaehtoistyötä tekemällä täydentää opiskelun kautta saamaasi osaamista ja tietoa käytännön kokemuksella ja taidoilla.

Turun seudun Mamien vapaaehtoiseksi?

Tule osaksi Mamien iloista vapaaehtoisporukkaa järjestämään äideille erilaisia virkistys- ja vertaistapahtumia!